Emma

världens lyckligaste mamma till underbaraste killen albin !

tisdag 9 mars 2010

uppe med tuppen

Albin har kommit in i en period då han ska sova mellan 6 och 6. Lite tråkigt, men ska försöka vänja av honom det ! Fast det är ändå rätt bra att stiga upp så här tidigt för man hinner ju med väldigt mycket :)

Både Fredrik o Albin går på pencillin just nu, men det går åt rätt håll för båda så det är jätte skönt.
Fick finbesök igår, Millan ! :) Hon köpte med sig lite frallor så vi åt frukost ihop, mysigt :) brun var hon med, fusk ! Dröjer inte så länge tills vi ses igen, ska dit nästa helg o fira hennes 25-års dag :)

Var på 10-månaders kontroll med Albin igår. Allt var bara toppen o han ligger precis enligt kurvan :)
Efter läkarbesöket med Albin så var det dax för min del att åka upp till älmhult till tandläkaren. var jätte nervös för trodde jag skulle ha flera hål, men inte ett enda :) så nu behövde man inte slänga ut massa pengar på det, utan nu blir det en ny sittvagn istället :) Den helgråa emmaljunga scooter !! Ska in till Ljungby imorgon med mamma så tänkte chansa o se om dom har den hemma, annars får vi åka dit en annan gång.

Glömt o berätta med ju att Albin ställde sig upp själv på pallen i tisdags, o på skohyllan i onsdags :) skoj !! Och att han har fått 6 tänder nu, bara ploppar ut :)

Var inne på sex-party inne hos grannen min i fredags. skitskoj, men bra att man drack en del innan hon kom dit :) haha. men skoj hade vi iaf :)

ne nu blir det lite frukost !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar